Hlavní obsah

Tipnul Anetu a vyhrál milión

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Minulou neděli se první českou SuperStar stala Aneta Langerová. Její vítězství udělalo radost celé řadě lidí včetně rodičů, kamarádů, fanoušků a v neposlední řadě i sázkařům. Na Anetin úspěch v soutěži si mnozí totiž vsadili nemalé částky.

Foto: Barbora Burešová
Článek

Našel se i takový sázkař, který svému tipu na Anetu věřil natolik, že neváhal a do sázkové kanceláře přinesl 400 tisíc korun. Počin o to odvážnější, neboť jak Novinkám sdělil tiskový mluvčí Sazky Zdeněk Zikmud, tak úspěšný sázkař svou sázku podal v době, kdy v soutěži byli Sámer Issa a Martina Balogová.

 "Díky sázce na riziko ve hře Sázka na vítěze tak vyhrál částku vyšší než jeden milión korun," doplnil Zikmund. Přesně měl sázkař radost z výhry 1 040 750 korun.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám