Hlavní obsah

Teenager zůstal uvězněn v trezoru bývalé banky

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Prozkoumat budovu opuštěné banky se ve středu rozhodla dvojice mladíků ve floridském městě Hollywood. Neuvědomili si však, že bankovní trezor je stále funkční. Jeden z chlapců, jenž se ho rozhodl prozkoumat, zůstal uvězněn za nedobytnými dveřmi. Vysvobodili ho až hasiči, kteří od bývalých pracovníků zjistili kód trezoru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Mladík uvízl v trezoru v opuštěné bance na FloriděVideo: WPLG, AP

 
Článek

Dva sedmnáctiletí mladíci vešli do opuštěné banky, do níž je zakázán vstup, kolem jedné hodiny odpoledne místního času, informovala televize CBS. Pomoc přivolal kamarád uvězněného chlapce.

Na místo okamžitě přijeli hasiči a tým policistů z úřadu šerifa. Dostat se skrz 60 centimetrů široké betonové zdi nebo trezorové dveře, se jim však nepodařilo. Kontaktovali proto výrobce trezoru, jenž na místo vyslal techniky, kteří trezor dříve obsluhovali. Ani ti ale nepochodili.

Tomu, že mladík strávil zamčený v trezoru jenom čtyři hodiny, nakonec dopomohlo štěstí. Přes ulici totiž bydlel bývalý zaměstnanec banky. „Znal kombinaci sejfu, která fungovala,“ uvedl policejní důstojník Christian Lata.

Proč mladíci do opuštěné banky šli, zkoumá policie. Jasné je, že při tom ignorovali řadu jasně viditelných zákazů vstupu, uvedli policisté ve svém prohlášení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám