Hlavní obsah

Tatér vytetoval klientce na paži nesprávné jméno syna. Žena dítě přejmenovala

Třicetiletá Johanna Giselhäll Sandströmová ze švédského města Kyrkhult si nechala na paži vytetovat jména svých potomků. Tatér však pochybil a namísto jména Kevin jí ruku ozdobil nápisem Kelvin. Švédka se nejprve zlobila, nakonec ale zvolila elegantní řešení - svého syna jednoduše přejmenovala, píše list Blekinge Läns Tidning.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Když Sandströmová chybu spatřila, nevěřila svým očím. Tatér s tím už ale nemohl nic dělat, neboť dílo bylo dokončeno. Zatímco jméno dcery Nova bylo vytetováno správně, u jména syna Kevin přebývalo písmeno „l”.

„Tatérovi jsem řekla, že chci vytetovat jména svých dětí, která jsem mu poskytla. Na nic se neptal, tak jsem nad tím víc nepřemýšlela,“ uvedla Johanna.

Zoufalá žena zvažovala různé možnosti včetně laserového odstranění tetování, nakonec však zvolila bezbolestné řešení. Svého syna zkrátka přejmenovala.

Sandströmová se svěřila, že jméno Kelvin nikdy předtím neslyšela a usoudila, že je mnohem originálnější než jméno Kevin. S tím ostatně souhlasil i její manžel.

Nápaditá Švédka mezitím porodila další dítě - dceru Freju - a uvedla, že si její jméno nechá na ruku rovněž vytetovat. „Tentokrát to napíšu na kus papíru a tisíckrát to zkontroluju,“ uzavřela.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám