Hlavní obsah

Takového spolubydlícího byste v životě nechtěli

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Annapolis

Snad každý, kdo bydlel na koleji nebo ve studentském bytě, zažil situace, kdy si se svými spolubydlícími lezl na nervy, ať už úmyslně či neúmyslně. Scénku, která tyto chvíle dovádí do extrému, předvedli dva mladíci z americké Námořní akademie. Provokování nudícího se studenta je útokem na bránici, jemuž na síle neubírá ani fakt, že video je sehrané.

Takového spolubydlícího byste v životě nechtěli

 
Článek

Námořní akademie ve městě Annapolis nepatří mezi jednoduché školy, příprava na zkoušky je tedy důležitá. Zodpovědný student se ale může jen těžko učit, když se jeho spolubydlící začne nudit a čas si krátí pokoušením trpělivosti svého kamaráda.

Stupňující se kousky provokatéra vykouzlí úsměv na tváři snad všem, podobně vtipný je ovšem i stoický klid jeho pilně studujícího spolubydlícího, který se nenechá ničím rozhodit. Jen trpělivě sedí se sluchátky na uších a vypisuje si poznámky z učebnic.

Otravný mladík napřed do svého kolegy šťouchá, pak si celkem dlouho vystačí s házením míčku nebo převlečený do policejní uniformy požaduje občanský průkaz. Pak si zatančí na hudbu z filmu Gladiátor a nevynechá ani píseň Scatman. Se spolubydlícím si i zacvičí, ale ten ho nakonec přece jenom požádá, ať už svého vyvádění nechá.

Reklama

Výběr článků

Načítám