Hlavní obsah

Syn Lucie Bílé: nechal si chemicky narovnat vlasy a má vlastní stylistku

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Syn Lucie Bílé (43) Filip Kratochvíl (15) šokuje. Za rovné vlasy nemůže žehlička, ale náročný chemický proces. Filipovi vydrží vlasy narovnané skoro celý rok. A nejen to. Stejně jako jeho matka už má svoji vlastní stylistku.

Článek

"To není moje přítelkyně, ale moje stylistka Gábina," řekl Novinkám překvapivě Filip Kratochvíl, syn Lucie Bílé. "Najala mi ji máma," dodal. Na co přesně potřebuje student základní školy svoji stylistku, je nám trošku záhadou.

I na předávání cen Český slavík ho Gábina neustále obskakovala. Narovnávala mu kalhoty, upravovala šálu. Skoro to vypadalo, že se Filip chystá také na pódium pro nějakou cenu. Gábina ale jen chtěla, aby její svěřenec byl neustále dokonalý.

Filip se s narovnanými vlasy ukázal poprvé na křtu knihy Karel Gott - Zlatý hlas z Prahy. Od té doby je nosí narovnané stále. "Podstoupil jsem chemické narovnání. Žehličkou bych to musel rovnat každý den a trvalo by to hodinu. A to se mi nechtělo. Takhle mi vlasy vydrží rovné půl roku až rok," prozradil původně kudrnatý Filip.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám