Hlavní obsah

Světlana Nálepková se ohřeje na Srí Lance

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Světlana Nálepková je ráda za komediální roli ve hře Donalda Churchilla a Petera Yeldhama Úžasná paní Flintová. V podzimní dobu ji totiž někdy přepadávají chmurné myšlenky, proto se domnívá, že smích je perfektní lék proti melancholii.

Foto: archiv MC Rákosníček

Loňský závod kočárků v Děčíně

Článek

Nálepková si podzim příliš neoblíbila. "Vždycky když končí prázdniny, mě začíná být teskno, protože vím, že minimálně půl roku se bude čekat na sluníčko."

K její melancholické náladě přispívá i fakt, že se dosud nenaplnila předpověď kartářky. Podle ní by měla mít miminko, po němž touží.

V zimě za exotikou

Aby na léto nemusela čekat dlouho, dopřává si v zimě exotickou dovolenou. Loni byla koncem roku v Egyptě, letos se chystá ve stejném období na poznávací zájezd po Srí Lance.

"Připadá mi, že je to velice zajímavá země. Dlouho sním o tom ji navštívit. Chci si hlavně prohlédnout památky a vykoupat se v moři. Údajně je tam velmi klidné, já totiž nenávidím vlny."

Nálepková se na dovolenou vypraví s přítelem Břetislavem Syrovým a pár přáteli. Společně navštíví starobylá města a paláce, ale také přírodní rezervaci s divokými slony a tropický deštný prales.

Dcera Pepina však s nimi letos nepojede. Zatím to vypadá tak, že se místo s maminkou odebere se svým přítelem na zcela jiné místo.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Chystáte se v zimě za exotikou?

Anketa

Chystáte se v zimě za exotikou?
Ano
40,2 %
Ne
59,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 107 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Světlana Nálepková touží po dítěti

Světlana Nálepková, matka dcery Pepiny, neskrývá, že už tři roky prožívá s Břetislavem Syrovým velmi citlivý a něžný vztah. Ke štěstí jim už chybí pouze jedna...

Světlana Nálepková se bojí koupání v moři

Herečka Světlana Nálepková se nerada koupe na volném moři a vždycky se raději drží blízko pláže. Kdysi ji totiž vylekal model žraloka, který ve filmu Čelisti...

Nálepková mění letní romanci za zasněženou

Zpěvačka a herečka Světlana Nálepková prožila letos obzvláště příjemné léto. Kromě toho, že rekonstruovala a dostavovala svůj dům, prožila krásných čtrnáct...

Výběr článků

Načítám