Hlavní obsah

SuperStar Konvičkové se v Turecku ztratil kufr s oblečením za 200 tisíc

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Natáčení prvního videoklipu Česko-Slovenské SuperStar Markéty Konvičkové v Turecku bylo ve velkém ohrožení. Konvičkové nedorazil kufr s luxusními šaty, ve kterých měla natáčet.

Článek

"Všechna zavazadla už byla z letadla venku, a najednou jsme zjistili, že nemáme ten nejdůležitější kufr. Byly v něm šaty na natáčení klipu v hodnotě asi dvěstě tisíc. Začalo lehké šílenství," řekla Novinkám Konvičková.

"Zburcovali jsme tam snad všechny turecké zaměstnance a začalo hledání. Naštěstí se nakonec našel, zůstal někde viset," řekla Konvičková, která v tureckém letovisku Side natáčela videoklip k písni Láska se nedá dělit třemi, kterou pro ni napsal Petr Bende.

Ve videoklipu se objeví jako něžná blondýnka i sexy dračice v černé paruce. "Od přírody mám blond vlasy a jsem na ně zvyklá, líbí se mi. V černé barvě jsem se skoro nepoznávala a nejsem si jistá, jestli by mě poznali vlastní rodiče, byl to pořádný šok," směje se Markéta.

Při natáčení Markéta změnila několikrát nejen vizáž, ale vystřídala celkem devět originálních kostýmů z pravého hedvábí v hodnotě několika set tisíc korun z dílny návrhářky Anny Šenkové.

"Jenom jsem závistivě sledovala turisty v našem luxusním hotelu, jak polehávají u bazénu nebo na pláži, já měla program opravdu nabitý. Kromě natáčení klipu jsem točila speciální fashion kolekci pro Fashion TV, fotila kalendář pro rok 2011 a ve volných chvílích si ještě opakovala texty písniček. Hned po návratu, 3. listopadu, mě čekal první koncert mého turné.  A škola? Na tu není už vůbec čas. Naštěstí mi učitelé vycházejí vstříc, mám individuální studijní plán," dodává Konvičková.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám