Hlavní obsah

Studenti policejní školy se ve škole v Maďarsku oddávali orgiím

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUDAPEŠŤ

Maďarskou policií zmítá sexuální skandál. Na internetu bylo zveřejněno video, na němž si dva studenti policejní důstojnické školy užívají se dvěma dívkami, rovněž studentkami. Jak upozornil deník Blikk, video bylo na žádost vedení školy z internetu odstraněno a studenti již školu opustili.

Foto: ČTK

Ilustrační foto

Článek

Na internet záběry umístil další student školy, který sexuální orgie filmoval. Ze záběrů je zjevné, že studenti byli pod vlivem alkoholu.

Dva muži a dvě dívky se na záběrech vzájemně sexuálně ukájejí a po dopití piva jim lahve slouží jako sexuální pomůcky.

"Když obě dívky na druhý den vystřízlivěly, okamžitě se snažily záběry zlikvidovat. Bylo však už pozdě, protože už kolovaly na internetu. Ve škole to měl stažené snad každý," řekl deníku Blikk jeden ze studentů.

Rodiče studenta, který záběry pořídil, jsou rovněž policisté. Když se dozvěděli o odchodu svého syna ze školy, rozhodli se, že ztropí skandál. "Náš syn se změnil za těch několik měsíců, co navštěvoval tuto školu," uvedli rodiče v otevřeném dopise.

Náměstek rektora Sándor Fórizs tato obvinění důrazně odmítl.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám