Hlavní obsah

Student přeměnil padání z palandy na radost

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americký student David Nichol má na kolejích Riceovy univerzity v Houstonu asi nejzajímavější pokoj. Naplnil ho totiž celkem 13 tisíci plastovými míčky, jak uvedla agentura Reuters. Užívá si tak nekonečnou zábavu a také si ulehčil ranní vstávání – teď mu stačí spadnout z palandy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Ani když student spadne z horního patra palandy, nic se mu nestaneVideo: Rice University, Reuters

 
Článek

„Je to úžasné. Každé ráno můžu zaplout mezi míčky. Zlehčilo mi to ranní vstávání,“ přiznal mladík.

Nichol se inspiroval jedním z příběhů webového komiksu „xkcd“, který nabádal lidi, že dospělost je taková, jakou si jí uděláte. Hlavní postava si tam naplnila pokoj míčky a mladý Američan si řekl, že by mohl udělat to samé.

Začal proto shánět velké množství míčků za dobrou cenu. Nakonec je objednal v Číně za 500 dolarů (asi 12 500 korun). Nebylo to ale bez potíží, začali se o něj zajímat celníci, kterým bylo podezřelé, že by si někdo objednával 13 tisíc míčků.

Po útrpném papírování ale Nichol nakonec přesvědčil úředníky, že ve 26 velkých krabicích opravdu nejsou drogy nebo bomba, jen míčky. Jak později přiznal, strasti s úřady a finanční náklady jsou jen malou cenou za pohodlná rána.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám