Hlavní obsah

Striptérka spadla na ústa z více než čtyř metrů. Přesto pokračovala ve vystoupení

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Show musí pokračovat, ví všichni umělci. Ví to i striptérka s uměleckým jménem Genea Sky z amerického Dallasu. Během vystoupení spadla z tyče z výšky zhruba 4,5 metru, přerazila si čelist, vyrazila zub a vykloubila kotník. Přesto se ihned po pádu zvedla a pokračovala ve vystoupení.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Video, které zachytilo dramatický pád, se na sociálních sítích téměř okamžitě stalo virálním. I kvůli tomu, Sky vystoupila a ve svém emotivním příspěvku popsala své zranění. Jak informoval Daily Mail, její přátelé založili účet, na který lidé mohou přispívat, aby pomohli striptérce pokrýt náklady spojené s léčením.

K nehodě došlo o minulou neděli. Vystoupení, které striptérka předvádí, si s ničím nezadá s artistickým vystoupením. Vyšplhá se během něj do výšky až pěti metrů. A právě při jednom takovém triku se Genea Sky neudržela a zřítila se na podlahu.

Následné lékařské vyšetření odhalilo frakturu čelisti, při pádu si ještě striptérka vyrazili zuby a vykloubila kotník. Téměř okamžitě se však striptérka zvedla a pokračovala ve vystoupení takzvaným twerkingem („taneční styl“ při, kterém se třese hýžděmi). Z pódia následně odešla po svých.

Video jejího pádu se po sítích začalo šířit jako lavina. A různé vtípky a posměšné komentáře donutily ženu celou situaci okomentovat. „Ano, spadla jsem z tyče. Ano, přelomila jsem si čelist. Ne, nejsem zatraceně v pořádku a není na tom nic vtipného. Tohle je nejhorší bolest, kterou jsem zažila a nepřála bych ji nikomu,“ napsala na Twitteru rozhněvaná striptérka.

Čínská vláda chce vymýtit striptérky na pohřbech

Koktejl

Záhy však poznala i tu přívětivou tvář internetového publika. Její výkon totiž lidé i obdivují a začali jí posílat přání uzdravení i nabídky pomoci. Její přátele založili na stránkách GoFundMe sbírku, která má striptérce pomoci zaplatit náklady na léčení i ušlý zisk, protože na scénu se striptérka nějakou dobu nevrátí a zaměstnavatel jí nemocenskou neproplácí.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Today has been a very long day. My surgery went well. My jaw is currently wired shut so please refrain from calling me as of right now and bare with me on replies because my phone hasn’t stopped blowing up. Everyone’s love & kind words have not gone unnoticed whatsoever and it means so much to me that all of you have blessed me and uplifted me in so many ways. I am overwhelmed in the best way by all the support. I was really nervous as this all started blowing up because people are cruel and this is a very sensitive time for me. But I never imagined so many people would stand behind me in a situation like this and that has outweighed all the negativity by far. I am beyond grateful for you all. I am in a tremendous amount of pain but i am ready for this road to recovery so I can get back to my life. I will continue to update everyone over the course of my recovery but thank you once again for EVERYTHING 🙏🏽

Příspěvek sdílel uživatel @ genea_sky, Úno 10, 2020 v 5:42 PST

Sbírka byla založena v pondělí, kdy se musela Genea Sky podrobit operaci. K úternímu poledni lidé vybrali přes 29 tisíc dolarů (zhruba 663 tisíc korun) a stále dál přispívají. „Jsem nesmírně vděčná za všechny pozitivní zprávy, které dostávám. Zažívám teď těžké časy. Jsem ale OK a budu OK,“ napsala vzkaz všem svým fanouškům.

Švýcarsko končí s programem pracovních povolení pro striptérky

Evropa

Podle serveru Daily Mail striptérka pracuje v dallaském podniku XTC Cabaret. Šéf společnosti RCI Hospitality Holdings, která podnik vlastní, Eric Langan, prohlásil, že vysoké tyče odstraňovat nehodlá. Dodal, že umělci si vytvářejí program sami a jsou za něj sami zodpovědní. Striptérky nejsou navíc zaměstnankyně klubu, takže společnost jim nemusí hradit pojištění. Přesto Langan uvedl, že se klub zabývá možností striptérce finančně pomoci.

Reklama

Výběr článků

Načítám