Hlavní obsah

Stoneová si našla partnera, při natáčení je však nevrlá

VANCOUVER

Na hollywoodskou herečku Sharon Stoneovou se znovu směje štěstí. Její kariéra se dává opět do pohybu a rovněž v soukromém životě se jí vede dobře. Už netráví volné chvíle sama doma, nýbrž s novým partnerem, advokátem Berniem Cahillem.

Foto: Jaroslav Blažek

Gratulanti z řad pracovníků DPS

Článek

Od rozchodu se Sharoniným manželem uběhlo jen pár měsíců a už se herečka zamilovala do právníka Bernieho Cahilla, který pečuje jak o šťastnou Stoneovou, tak o jejího spokojeného adoptivního synka Roana.

Životní trable jsou zahnány, a tak se Stoneová s chutí věnuje natáčení nového filmu Catwoman, v němž však dostala pouze vedlejší roli. Hlavní byla přidělena její hollywoodské kolegyni, herečce Halle Berryové.

Sharon má neustále připomínky

Přestože Stoneová vede celkem poklidný soukromý život a domácí pohody by měla na rozdávání, na place v kanadském Vancouveru prý kazí atmosféru, dost prudí a otravuje. Trpí výkyvy nálad a její spolupracovníci tvrdí, že se chová nesnesitelně a má přemrštěné nároky podobající se spíše rozmarné Jennifer Lopezové.

Podle listu Daily Sport je Stoneová věčně nespokojená s kostýmy a na poslední chvíli vyžaduje úpravy a změny ve scénáři. Několikrát už údajně z ničeho nic přerušila uprostřed natáčení scénu a odebrala se telefonovat svému potomkovi.

Snímek Catwoman se na plátnech objeví v červenci příštího roku.

Reklama

Související témata:

Související články

Sharon Stoneová opouští manžela

Pět let po svatbě oznámila herečka Sharon Stoneová, že se její manželství s šéfredaktorem San Francisco Chronicle Philem Bronsteinem rozpadlo. Manželé žijí...

Stoneová adoptovala babičku s dědečkem

Americká herečka Sharon Stoneová si pořídila prarodiče. Opatřila si je obdobným způsobem, jakým přišla ke svému tříletému synkovi Roanovi, a jednoduše...

Výběr článků

Načítám