Hlavní obsah

Stánkaři v Thajsku dostali zákaz prodávat pití v erotických sáčcích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bangkok

Pouliční stánkaři na jihu Thajska prodávali nealkoholické nápoje ve velmi bizarních obalech – igelitových pytlících připomínajících mužské pohlavní ústrojí. Po kontroverzních reakcích zákazníků tamní úřady provozovatele vyzvaly, aby tyto erotické sáčky už nepoužívali. Agentura Reuters zveřejnila záběry z konce května, kdy se drinky ještě do zmiňovaných obalů čepovaly.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Plastové sáčky na pití připomínající mužský úd budily kontroverzní reakceVideo: Reuters

 
Článek

Netradiční pytlíky měly v dolním rohu jakousi trubici, která se po naplnění tekutinou nafoukla a připomínala mužský penis. Zhruba 13 centimetrů dlouhý výčnělek si pak zákazníci mohli vložit do úst a nápoj konzumovat přímo ze sáčku.

Začátkem června však majitelé tento obal stáhli z nabídky. „Musíme se omluvit všem zákazníkům. Již nebudeme prodávat nápoje ze sáčků připomínajících penis. Vyvolává to řadu citlivých otázek. Děkujeme všem za lásku a podporu,“ uvedli v prohlášení.

V kontroverzních pytlících se prodával zelený čaj, čaj s mlékem nebo ovocné drinky. Místo toho nyní stánkaři nabízejí svým zákazníkům třeba džusy v neobvykle protáhlých sáčcích s velmi dlouhými brčky nebo kávový nápoj frappé zdobený mini zmrzlinami na cukrových kornoutech se šlehačkou.

Ženy v Kambodži si na videích hrají s květinami falického tvaru, znepokojily tím vládu

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám