Hlavní obsah

Ženy v Kambodži si na videích hrají s květinami falického tvaru, znepokojily tím vládu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V Kambodži se objevil na internetu nový hit. Mladé ženy natáčejí záběry, na kterých si hrají s utrženými květinami falického tvaru. Tato na první pohled neškodná zábava znepokojila tamní vládu, která kvůli ochraně přírody vyzývá k ukončení podobných aktivit.

BEZ KOMENTÁŘE: Nehrajte si s květy připomínajícími penis, vyzývá ženy kambodžská vládaVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Květ, který vzhledem nápadně připomíná jistou část mužského těla, patří k Nepenthes holdenii – masožravé rostlině rostoucí poblíž hory Bokor v provincii Kampot.

Nevšední tvar inspiroval místní ženy, které se s rostlinou začaly natáčet, přičemž komentují její podobnost s mužským pohlavím.

Uhynul krysí hrdina, který v Kambodži vyčenichal přes stovku nášlapných min

Koktejl

„To, co dělají, není správné a měly by s tím přestat. Jsme rádi, že občanům se líbí naše přírodní zdroje, ale prosím, netrhejte a neničte květiny,” zaznělo ve vládním prohlášení.

Původní druh z jihovýchodní Asie se kambodžská vláda snaží ochránit zatím pouze domluvou. Proti ženám z videa, které zveřejnila agentura AP, nebylo vzneseno žádné obvinění.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám