Hlavní obsah

Stanislav Dolinek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dvacetiletý student z Brna.

Foto: Miroslav Knotek

Bavorští senioři v Borském parku

Článek

Chtěl vyzkoušet jak uspěje v silné konkurenci a tak se do soutěže přihlásil sám. Nezpívá v žádné kapele, nikdy k nikomu nechodil na hlasová cvičení. Za sebou má jen průpravu ve školních sborech. Sám si píše texty a skládá hudbu, tu však není schopen zapsat do not. "Stejně jako Lucka Bílá nemám notičky rád," říká.

Baví ho vystupovat před lidmi a tak vyzkoušel ochotnické divadlo v Moravské Třebové či různé kulturní programy na střední škole. Po gymnáziu by chtěl zkusit na JAMU nebo na nějaké jiné škole vystudovat obor muzikálový zpěv. Za svůj největší hudební zážitek považuje své první vystoupení. "Bylo mi čtrnáct, s gymnazijním sborem jsme zpívali v kostele v Klatovech a já zpíval sólo Ave Maria. Hlas se mi netřásl, ale kolena strašně. Sbor stál za mnou a všichni z toho měli strašnou legraci," dodává Standa.

Do soutěže nastoupil s číslem 2011. Desítku finalistů doplnil poté, co od poroty dostal divokou kartu.

Reklama

Související články

SPECIÁL: Vše o SuperStar

V neděli 11. dubna diváci a porotci vybrali poslední dva finalisty soutěže Česko hledá SuperStar. Zkompletovala se tak finálová desítka - pět žen a pět mužů....

Výběr článků

Načítám