Hlavní obsah

Stamiliony v loterii vyhrál Australan omylem dvakrát

CNN, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V přepočtu více než tři čtvrtě miliardy korun vyhrál v australské loterii Oz Lotto muž z Melbourne, který si omylem podal sázkový tiket se stejnými čísly dvakrát. Více než 38 milionů australských dolarů mu proto také dvakrát vyplatí.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Nemohu tomu uvěřit,“ řekl organizátorům, když se jim přiznal, že si vsadil opakovaně nedopatřením. Sázenky vyplňoval na různých místech s časovým odstupem a chtěl se účastnit dvou soutěží, omylem však podal tiket do stejné loterie.

Organizátoři jeho jméno nesdělili, má jít o dělníka, který sází 30 let. O výhru se chce podělit s rodinou a zvažuje důchod. „Možná si nejdřív koupím dům a dovolenou,“ prozradil.

A vítězná čísla? Podle britského listu The Sun to byla 12, 28, 24, 29, 9, 18 a dodatková 13 a 31. Nebyl to však jediný vítěz úterního losování. Dalších 23 milionů dolarů (373 mil. Kč) vyhrál sázející z Hobartu, který se zatím nepřihlásil.

Reklama

Výběr článků

Načítám