Hlavní obsah

Srážka auta se psem měla hodně překvapivý výsledek

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Střet automobilu se zvířetem mnohdy dopadá tragicky. Takový konec však příběh z amerického státu New York nemá. Fena Coco byla v pondělí sražena na silnici autem, náraz však přežila a vklíněna do nárazníku vozidla cestovala dalších 24 kilometrů.

Foto: Profimedia.cz

Fenka zůstala zaklíněná v nárazníku.

Článek

Fena šiba-inu Coco se po nárazu ocitla v nárazníku automobilu. Když jeho řidička, která si nebyla jistá, co náraz způsobilo, vyšla z auta zkontrolovat jeho stav, všimla si pouze poškozeného nárazníku, psa však neviděla.

Vzhledem k tomu, že poškození karoserie nezabraňovalo další jízdě, nasedla řidička zpět do automobilu a pokračovala v jízdě dalších 24 kilometrů. Teprve poté zaslechla podivné zvuky a rozhodla se jít zkontrolovat nárazník ještě jednou.

V ruinách domu, kde se odpálil Bagdádí, přežilo malé štěně

Koktejl

Teprve na druhý pokus spatřila fenu zaklíněnou za nárazníkem, která však kupodivu byla naživu. „Pracuji se zvířaty dlouhou dobu, ale něco podobného jsem ještě neviděla. Je malý zázrak, že přežila,” říká veterinářka Noella LaFreniereová, která zraněné zvíře ošetřila.

„Coco je moc hodná, naprostý dobrák. Bude sice muset podstoupit operaci, ale poté bude propuštěna domů ke svému páníčkovi,” dodala veterinářka, aniž by specifikovala rozsah zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám