Hlavní obsah

Spolubydlící na vysoké škole zjistily, že jsou sestry

Devatenáctiletá Mikayla Sternová Ellisová hledala na Facebooku kamarádku, která by s ní bydlela na vysoké. Seznámila se s Emily Nappiovou z Kalifornie a okamžitě si padly do oka. Dokonale si rozuměly, a navíc si byly i nápadně podobné, což bylo podezřelé lidem v okolí. Poté dívky zjistily, že byly obě počaty z darovaného spermatu jednoho muže, a jsou tak sestrami.

Foto: Famous

Emily Nappiová (vlevo) a Mikayla Sternová Ellisová

Článek

„Na internetu byl dotazník, obě jsme měly zájem o ubytování na vysoké. A já si prohlížela dotazník a odpovědi od Emily a zjistila, že máme hodně společného,“ svěřila Mikayla v rozhovoru pro Tulane Hullabaloo.

Když se na podzim potkaly na Tulane University v New Orleans, bylo jasné, že fyzická podoba mezi nimi nebude úplná náhoda. Pak se do toho zapojila Mikaylina matka Debra, která přesvědčila Emily, aby jí svěřila číslo dárce spermatu. Bylo shodné s tím, jehož sama využila před dvaceti roky k početí Mikayly.

Sestry občas pobaví to, jak jsou propojeny. Když třeba v pátek po Dnu díkůvzdání vyrazily na nákup do výprodejů – aniž to jedna o druhé tušila –, donesly obě stejný svetr.

„Pro mě je Univerzita Tulane naprosto ta pravá, a jestli nic, tak tohle je jeden z důkazů, že jsem si vybrala dobře,“ pochvaluje si Mikayla.

„Mysleli jsme si, že tam (na Tulane) získá vzdělání, ale ona našla i sestru,“ řekla pro Tulane Hullabaloo Mikaylina matka Debra.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám