Hlavní obsah

Spolkla švába i vidličku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

JERUZALÉM

Žena z Izraele se při domácím úklidu pěkně zapotila. Vyčerpávající stav jí nezpůsobila náročná činnost, nýbrž šváb v žaludku a vidlička k tomu navrch.

Článek

Obyvatelka vesnice na severu Izraele uklízela svůj byt s takovou vervou, že jí otevřenými ústy zaskočil šváb. Nepříjemný hmyz se snažila ze svých útrob vyšťourat příborem. Zvolila však neobratný způsob švábova vyprošťování a nedopatřením spolkla rovněž vidličku.

"Je to hodně zvláštní případ," konstatoval lékař Nikola Adid z nemocnice v severoizraelském městě Tiberias. "Ještě nikdy jsem se s ničím podobným nesetkal. Ani mí kolegové o něčem takovém jakživ neslyšeli."

Přestože lékaři zpočátku ženě nevěřili, o pravdivosti její výpovědi je přesvědčil rentgenový snímek, který skutečně ukázal vidličku uvízlou šikmo v žaludku. Chirurgové jí nástroj z těla vyoperovali, ale na brouka nenarazili. Žena ho mezitím už údajně  strávila.  

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám