Hlavní obsah

Spearsová prý v Las Vegas podstoupila liposukci

Novinky, Famous.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Zpěvačka Britney Spearsová ukončila léčbu závislosti na alkoholu, rozvedla se a plánuje hudební comeback. Také kvůli tomu se snaží rychle dostat do formy hlasově i vizáží. Její blízcí na ni britskému listu The Sun práskli, že v Las Vegas neřádila na večírcích, jak bylo dosud zvykem, ale nechala si odbourat přebytečný tuk.

Článek

V posledních dvou letech porodila dva syny Seana Prestona a Jaydena Jamese. Nepodařilo se jí však poté odbourat všechny tukové polštáře. A místo cvičení a diet proto dala Spearsová přednost stolu plastického chirurga.

V lasvegaském centru Advanced Lipo Dissolve, která se specializuje na neinvazivní metody odbourávání tuku, si nechala Spearsová rozpustit speciálními injekcemi nadbytečné polštáře.

"Britney ale také podstupuje náročný výcvik v tanečním studiu v Los Angeles. Drží dietu, vůbec nepije alkohol a nejí ani svůj oblíbený fast food," prozradila na zpěvačku její kamarádka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám