Hlavní obsah

Spadla klec. Muž zajal podivné stvoření, může jít o mládě mýtické čupakabry

Novinky, jky
Ratcliffe

Čupakabra, tedy „vycucávač koz”, je stvoření, o kterém se mluví už desítky let. Objevuje se zejména v oblasti USA a Střední Ameriky. V minulosti bylo pořízeno už mnoho záběrů tohoto živočicha a stále není tak úplně jasné, zda jde skutečně o neznámé stvoření, či prostě nějaké zvíře s prašivinou.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž zajal podivné stvoření, možná mládě čupakabry

 
Článek

Texaský pár má na své zahradě stvoření, které vyvolává mnoho otázek. Ta základní je jasná - jde o legendární čupakabru? Zdravý rozum velí odpovědět ne, ale je to zcela jisté? Jackie Stocková a její manžel Bubba objevili živočicha bez srsti, který vydával divné zvuky a živil se kukuřicí u domu. Další důvod, proč by nemělo jít o čupakabru, která se má živit primárně krví hospodářského zvířectva.

„Zavolal na mě, ať se přijdu podívat, a já jsem ze sebe okamžitě vysoukala, že to vypadá jako mládě čupakabry,” uvedla Američanka.

Stvoření je poměrně malé, velké asi jako kočka domácí. Jeho černá vrásčitá kůže a vypouklé oči vytvářejí působivou kombinaci. Pár se rozhodl zvíře držet v kleci, dokud se nepřijde na to, co za živočicha skutečně chytili. Ublížit mu nechtějí, zvíře má v kleci vodu i potravu.

Čupakabra? Šance je malá

Na podivného tvora se už přišli podívat snad všichni přátelé a sousedi rodiny. Například jejich soused Arlen Parma má za to, že skutečně jde o legendární čupakabru. „Lovil jsem mývaly se psy asi 20 let, ale nikdy jsem něco takového neviděl,” uvedl Parma pro televizní kanál KAVU.

Zatím se nikdy v historii nepodařilo čupakabru identifikovat. Pokud se tedy podaří rozluštit, jaké stvoření drží Stockovi v kleci, je pravděpodobné, že půjde o nějakého savce – dost možná s parazitickou infekcí, která způsobila vypadání veškeré srsti.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám