Hlavní obsah

Soutěžící předělala slavný diskotékový hit na něžnou baladu a zabodovala

Novinky, zkr
New York

K největším hvězdám úterního dílu pořadu America´s Got Talent bezesporu patřila Cami Bradleyová. Ta oslnila nejen diváky, ale i porotu naprosto novou verzí známého tanečního hitu Believe od Cher. Soutěžící z něj totiž udělala něžnou baladu, píše server huffingtonpost.com.

Taneční hit Believe jako balada

 
Článek

Pětadvacetiletá soutěžící si pro své vystoupení vybrala slavný hit, který v roce 1998 kraloval hitparádovým žebříčkům po celém světě. Oblékla ho však do zcela nového, romantického hávu. Přitom se sama doprovodila na piano.

Po zaznění prvních tónů asi jen málokdo tušil, jakou skladbu vlastně dívka hraje a zpívá. Notoricky známý song podala v živém vysílání po svém a sklidila za to pochvalné reakce. Porotci ji označili za hvězdu.

„Mám pro tebe dobrou zprávu. Postoupíš do semifinále, to ti mohu zaručit. Ty si to zasloužíš,“ nadšeně komentoval její výkon jeden z porotců Howard Stern. Bývalá členka skupiny Spice Girls Mel B, která rovněž zasedla v porotě, označila vystoupení za „zatraceně odvážné“ a dodala: „Myslím, že jsi ukázala Cher, jak by se tato píseň vlastně měla zpívat.“

Původní verze písně Believe v podání Cher

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám