Hlavní obsah

Snoubenka mu dala košem, tak se oženil sám se sebou

Novinky, Jakub Štěpánek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos na podzim se v Brazílii plánovala velká svatba. Plastický chirurg Diogo Rabelo si měl brát snoubenku Vitor Bueonovou, kvůli řadě hádek ale z veselky sešlo a Diogo dostal od partnerky košem. Přesto se rozhodl, že se ožení stůj co stůj.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Všechno bylo připravené a naplánované. Snoubenci měli stanout v říjnu před oltářem, během léta se ale situace vyhrotila, pár se ustavičně hádal a situace vyústila v rozchod. Třiatřicetiletý Diogo se ale svatebního plánu nevzdal ani přes kopačky, které od snoubenky v červenci vyfasoval.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Ao meu último amor: Nós sonhamos com este momento, era para ser o grande dia de nossas vidas. Até brincamos como se fosse o nosso “lugar secreto” (aquele lugar na praia, debaixo dos coqueiros), mas no meio do caminho você preferiu ficar e me deixar ir sozinho. Cá estou, honrando minha palavra. E mesmo assim eu ainda o respeito porque quero que você seja livre para ir aonde quiser e para ficar onde quiser. Como eu te amei! Amei muito e continuo te amando porque você é um cara incrível! E levo comigo todas as lembranças, tanto as boas quanto as pouquíssimas más, dos momentos em que estivemos juntos. Você foi um grande professor na minha vida. Com você aprendi o valor de uma pessoa. Você me mostrou o quanto sou especial e o quanto tenho de potencial para realizar meus sonhos, inclusive este: assumir o meu compromisso em me amar primeiro. Onde quer que você esteja, eu oro para que a felicidade esteja sempre contigo e a mão de Deus te carregue na mais profunda paz e segurança, que só Ele pode conceder. 🖤

Příspěvek sdílený Dr Diogo Rabelo CRMSP 161208 (@drdiogorabelo), Říj 28, 2020 v 12:15 PDT

Svatba se nakonec skutečně uskutečnila, zúčastnilo se jí asi 40 hostů a ženich se oženil... sám se sebou. „Dnes je nejšťastnější den mého života. Jsem s lidmi, které z celého srdce miluji, a slavíme něco, co mělo být tragédií, ale je to nakonec komedie,” uvedl novomanžel, jenž své „ano” řekl do zrcadla.

„Asi měsíc jsem přemýšlel, jak to mám udělat. Jestli svatbu zrušit, nebo to vzít sportovně. Rozhodl jsem se, že si sám sebe vážím a mám se rád, tak se se sebou taky ožením,” uvedl v nadsázce pro brazilský server Globo.

„Jednou si samozřejmě chci vzít někoho jiného, mít děti a založit rodinu. Ale moje štěstí na tom nezávisí,” doplnil Brazilec, který prožil skutečný svatební den, ze kterého má na památku také svatební video.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám