Hlavní obsah

Snědli jsme 12 burgerů do šesti minut, hájili se hosté v Anglii a utekli bez placení

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Policie ve městě Marlborough v anglickém hrabství Wiltshire pátrá po dvojici, jež v jedné z tamních restaurací snědla začátkem února 12 hamburgerů a následně utekla bez zaplacení. Před úprkem se podle vyjádření restaurace hájili tím, že pokrm snědli do šesti minut, píše deník Daily Mail.

Policie v britském Marlborough pátrá po dvojici, která utekla z restaurace bez placení.

Článek

Incident se odehrál v restauraci Bite Me Burger, která svým hostům výzvu v podobě pozření 12 hamburgerů do šesti minut skutečně nabízí. Pokud se to někomu povede, je celý pokrm na účet podniku.

Dvojice, po které nyní pátrá policie, o tuto výzvu na místě požádala, personál jí však nevyhověl s vysvětlením, že je potřeba si tuto službu zarezervovat předem.

Neodbytný pár si přesto objednal 12 hamburgerů, ale následně za večeři v hodnotě 174 liber (cca 5000 korun) odmítl zaplatit. Policie, která zveřejnila záběry podezřelých z bezpečnostní kamery, incident vyšetřuje jako krádež.

Mladý jedlík se rozhodl na posezení sníst celou nabídku populárního fastfoodu

Lifestyle

„Při výzvě musíme být hostům neustále po ruce, abychom jim mohli změřit čas. Tito lidé měli o výzvu zájem, byla ale sobota večer a my byli zaneprázdnění. Řekli jsme, že jim bohužel nemůžeme vyhovět,“ svěřil se majitel restaurace Simon Wetton.

„Oni si ale i přesto burgery objednali a pak odmítali zaplatit s tím, že je snědli do šesti minut. Když servírka odešla za manažerem, utekli. Ze záběrů z bezpečnostní kamery je navíc patrné, že ten časový limit ani nesplnili,“ dodal.

„Nechci plýtvat časem policie či soudů, jde ale o princip. Především poté, čím si restaurace prošly v časech lockdownů, by tito lidé neměli uniknout bez trestu,“ uzavřel Wetton.

Výběr článků

Načítám