Hlavní obsah

Šmajda získal víc cen než Nightwork a utíkal před obscénní fanynkou

Novinky, efk
Plzeň

Celkem tři prestižní hudební ceny Žebřík vyhrál v Plzni slovenský rocker Miro Šmajda. Jednu z jeho fanynek to ale tak rozparádilo, že se před ní musel mladý zpěvák ukrývat.

Foto: Novinky

Miro Šmajda získal celkem tři první místa na cenách Žebřík 2010. Díky tomu se stal nejúspěšnějším hudebníkem roku.

Článek

Miro Šmajda se na pátečním udílení hudebních cen Žebřík v Plzni stal vůbec nejúspěšnějším hudebník. Získal tři první místa v kategoriích Objev roku, Album roku a Skladba roku. Tím překonal třeba veleúspěšnou skupinu Nightwork, která si nakonec první místo odnesla pouze v kategorii Videoklip roku.

„Vůbec jsem takový úspěch nečekal. Když jsem si na pódiu přebíral už třetí cenu, tak jsem měl v očích slzy dojetí,“ přiznal Šmajda. Tomu po SuperStar mnozí věštili rychlý konec kariéry, ale slovenský rocker se na hudební scéně překvapivě rychle etabloval.

Velkou část jeho fanouškovské základny tvoří mladé a divoké fanynky. U některých z nich jde jejich náklonost k mladému zpěvákovi ale až trochu za hranice zdravého rozumu. Což se ostatně potvrdilo i v Plzni.

Foto: Novinky

Miro Šmajda má díky své image mnoho mladých fanynek, která svému idolu leckdy trochu komplikují život.

Jedna ze Šmajdových obdivovatelek se totiž začala po slavnostním vyhlášení před zpěvákem obnažovat a velmi drsně se dožadovala jeho pozornosti. „Je pravda, že některé z fanynek na to šly opravdu dost zhurta. V takovém případě je lepší raději zmizet. Naštěstí v Plzni je dost podniků, kam se člověk může schovat,“ dodal s úsměvem Šmajda, který je jinak znám velmi pozitivním vztahem ke svému publiku.

Reklama

Výběr článků

Načítám