Hlavní obsah

Slovák pil 35 dní jen destilovanou vodu, zhubl 27 kilogramů

Právo, ivi (Bratislava)
Bratislava

Radoslav Spišiak z Košic pil 35 dnů tři litry destilované vody denně, nepřijímal žádnou potravu a údajně si tím vyléčil blíže nespecifikovaný zánět v těle. Odborníci to zpochybňují. „Zánět jsem tou hladovkou totálně zničil,“ stojí si však za svým Košičan.

Reportáž: Košičan pil 35 dní pouze vodu Video: TV Markíza

 
Článek

Radoslav Spišiak tvrdí, že se dostal až na hranici, kdy měl v těle nula procent tuku. „Jídlo mi nechybí, jen ty myšlenky na různé dobroty provokují,“ řekl televizi Markíza. „Svaly mi fungovaly jako na začátku,“ konstatoval Košičan.

Zhubl 27 kilogramů a problémy nastaly po dvaatřiceti dnech. „Tehdy mi už bylo strašně. Točila se mi hlava. Tělo mělo nula procent tuku a už požíralo všechno, každou zbytečnou tkáň,“ dodal Radoslav.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Je to totální nesmysl. Ničit si tukové buňky – ani nevím, zda je to možné. To už možná přicházíme ke klinické smrti. Pokud by zcela zlikvidoval svůj tuk, zlikvidoval by i svalovinu,“ uvedla nutriční poradkyně Katarína Grich.

Zmíněný experiment se rozhodli vyzkoušet další tři adepti. Tak dlouho jako Radoslav však nevydržel ani jeden. Nutno také dodat, že soustavná konzumace destilované vody má podle mnoha studií na lidské tělo negativní až likvidační vliv.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám