Hlavní obsah

Slíbil dětské lásce, že si ji jednou vezme. Po 20 letech tak opravdu učinil

Novinky, mšv

Když byly Mattu Grodskymu tři roky, slíbil svojí dětské lásce, že si ji jednou vezme. Ačkoli je na několik let život rozpojil a dlouho se neviděli, nakonec se opět sešli a Matt se rozhodl dostát svému slibu. Svou nynější ženu Lauru požádal o ruku před budovou školky, kde se seznámili. Stalo se tak po skoro 20 letech od jejich prvního setkání.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Ačkoli měl pár svatbu už před několika měsíci, detaily o dětském slibu se dostaly na veřejnost až nedávno díky fotografiím na Instagramu, uvádí britský portál The Independent.

„Jedna z prvních vzpomínek, kterou na Lauru mám je, jak stojím před třídou ve školce a prohlašuji, že si ji jednou vezmu za ženu,“ cituje Independent Grodskyho. „Miloval jsem ji tehdy a miluju ji dodnes,“ dodává.

Když Matt a Laura odešli na základní školu, přestali se na dalších sedm let zcela vídat. Jejich rodiny si akorát vzájemně posílaly vánoční pohlednice s fotografiemi. Opět se sešli na střední, kde je znovu seznámil společný kamarád a od té doby spolu chodili.

V roce 2015 požádal Matt Lauru o ruku před budovou školky, kde se viděli poprvé, aby dodal svému slibu pořádně nostalgickou atmosféru. Svatbu měli Američané už koncem loňského roku, ale jejich příběh byl zveřejněn teprve nedávno.

Reklama

Výběr článků

Načítám