Hlavní obsah

Sisa Sklovská zná levný recept na krásu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Od počátku svého působení na naší hudební scéně Sisa Sklovská okouzluje diváky třeba jako Agnes v muzikálu Krysař nebo jako královna Gertruda v Hamletovi. Kromě toho, že má ojedinělý hlas, herecký a pohybový talent, také oslňuje svým příjemným vzhledem.

Foto: Letní barokní festival

V rámci slavnosti bude možno ochutnat pokrmy připravené podle původních receptů.

Článek

"Mám recept na krásu, který si každý může dovolit. Člověk se musí snažit, aby se cítil šťastně, ať je, jak je, být v pohodě. Když je vyrovnaný, spokojený, smířený se životem, tak to z něj svítí a tím je zároveň krásný. Když tohle není, tak je to na člověku vidět. Pak ani ta sebeluxusnější líčidla nepomohou. Říkám to z vlastní zkušenosti, nedovolím si mluvit o tom, co sama nezažiji," řekla Sisa.

Léto v Řecku

Má za sebou příjemné léto. Nejprve byla se svým přítelem v Beskydech v horské chatě, kde není ani elektřina, a pak s ním a se svými kamarády jela do Řecka do Leptokárie. Věří na osud, co se má stát, prý se stane.

"V mém životě osud mnohokrát zaúřadoval. Třeba v tom, že od devadesátého šestého roku žiji v Praze. Vyhrála jsem jeden konkurz, neměla jsem v úmyslu v Praze zůstat, ale čas a způsob života to tak zařídil, že jsem zůstala. A našla si báječného přítele," svěřila se.  

Se svatbou a s dítětem nespěchá

"V životě nás potkají takové věci, které by člověk už nečekal a ony přijdou. Nic se nesmí lámat přes koleno. Lidé se mě ptají, kdy se budu vdávat. Nejsem typ ženy, která se musí mermomocí vdát. Nechám to přirozeně plynout životem. Když ten čas přijde, tak svatba bude. Byla jsem už několikrát hnána do svatby, ale naštěstí jsem z toho diplomaticky vyplula. A dítě? To také přijde přirozenou cestou," uzavřela zpěvačka.

Reklama

Související články

Sisa Sklovská: po tajné svatbě chci děti

Zpěvačka Sisa Sklovská si brzy řekne sladké ano se svým přítelem Hubertem. Plánované datum sňatku však partneři důkladně tají. Sklovská pouze přiznává,...

Sisa Sklovská je v EU nežádoucí osobou

Cestování po Evropě je pro slovenskou zpěvačku Sisu Sklovskou (38) někdy velmi nepříjemné. Jak informuje deník Nový čas, je už devět let v databázi Interpolu...

Sisu Sklovskou čeká ledová lázeň

Zpěvačka Sisa Sklovská uzavřela se svým přítelem Hubertem neobvyklou sázku. Za několik týdnů proto naruší klid Jeseníků hlasité zaječení. Zpěvačka se totiž...

Výběr článků

Načítám