Hlavní obsah

Simona Krainová na dítě zatím nepomýšlí

Novinky, Korzo
PRAHA

Simona Krainová se na finále soutěže Elite Model Look Czech Republic, Slovakia 2004 stala středem pozornosti. Modelka, která letní dovolenou strávila se svým manželem Bořkem Slezáčkem na Krétě, zaujala především svým hlubokým výstřihem. Kromě toho kolem ní vyvstaly spekulace o možném zakládání rodiny.

Foto: archiv autora

Helena Vondráčková soutěžila na festivalu Bratislavská lyra několikrát.

Článek

"Na Krétě jsme byli s manželem deset dní. Rozhodli jsme se, že si to užijeme, budeme v úplném klidu, nenecháme se ničím rušit. Dokonce jsem vypnula mobilní telefon, což jsem zatím nikdy neudělala," svěřila se Krainová a dodala, že nyní již má mobil samozřejmě opět zapnutý.

Na dovolené přibrala trošku na váze, proto se přítomní ihned začali pídit po tom, zda není modelka těhotná nebo alespoň na potomka nepomýšlí. 

Rýsují se nové profesní závazky

"I když mi tikají biologické hodiny, zatím ne. Svou budoucnost teď ještě vidím v modelingu, mám plno zajímavých nabídek i na moderování televizních pořadů. Nyní právě jednám s televizí Prima o svém novém pořadu, ale podrobnosti zatím nechci zveřejňovat," upřesnila.

Krainová pro rok 2005 nafotila dva kalendáře, na jejichž stránkách ji budou moci fanoušci obdivovat. Práce na nich, která prý nebyla zcela jednoduchá, jí zabrala mnoho času. Kromě modelingu si hodlá založit vlastní agenturu, která by vybírala a připravovala dívky, které by rády uspěly jako modelky či manekýnky.

"Sleduji pozorně všechny současné soutěže a budoucí modelky, které do nich vstupují. Uspět v modelingu znamená být nejen krásná, ale mít také odvahu a zkušenosti, které těm, co přijdou po mně, mohu předat," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Vítězky Elite Model Look poletí do Šanghaje

Ve čtvrtek byla v Praze zvolena vítězka soutěže Elite Model Look Czech Republic, Slovakia 2004, kterou pořádají společnosti Kenvelo a Elite Model Management....

Výběr článků

Načítám