Hlavní obsah

Simona Krainová byla šokována chudobou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ze čtrnáctidenního zájezdu do Keni se nedávno vrátila topmodelka Simona Krainová. V exotické krajině nebyla na dovolené, ale denně fotografovala pro prestižní kalendář na příští rok. Šokována byla místní chudobou.

Foto: Promo Mi Martef
Článek

"Jsem z té cesty strašně unavená, bylo to opravdu moc náročné. Především nám nepřálo počasí, pořád pršelo. Přitom se to v této roční době vůbec nestává. Zdá se, že počasí na celém světě je nějaké podivné. Každý den nám místní šamani říkali, že zítra určitě už bude svítit slunce, určitě vyleze z oblak. A ono nevylezlo," vyprávěla Simona, kterou země zklamala i po jiné stránce.

"Je tam špína, binec a strašná chudoba. Z té jsem byla přímo v depresi. Navíc se mi nevyhnuly střevní potíže a všude nás doprovázela ozbrojená stráž," uvedla.

"Ale viděli jsme spoustu krásných zvířat a navzdory všem nepříjemnostem jsme tam nafotili opravdu krásné snímky. Jsem šťastná, že jsem zase zpátky v civilizovaném světě. Najednou mnohem více miluji Česko a Praha se mi zdá ještě krásnější než kdy jindy," přiznala modelka.

"Asi je dobré, že jsem byla v Keni, protože jsem si uvědomila, jak se tady máme dobře," řekla Krainová.

Reklama

Související témata:

Související články

Krainová bude mít na Primě nový pořad

Simona Krainová, která na Primě působí od podzimu roku 2002, bude mít nový pořad. Tým z redakce vlastní tvorby momentálně připravuje novinku, která...

Simona Krainová na dítě zatím nepomýšlí

Simona Krainová se na finále soutěže Elite Model Look Czech Republic, Slovakia 2004 stala středem pozornosti. Modelka, která letní dovolenou strávila se svým...

OBRAZEM: Celebrity touží po fitness

V obchodním centru Nový Smíchov byl v úterý večer slavnostně zahájen provoz nového klubu pro fitness, krásu a relaxaci Holmes Place. Jeho cílem je propagovat...

Výběr článků

Načítám