Hlavní obsah

Krainová bude mít na Primě nový pořad

Novinky, jp, Právo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Simona Krainová, která na Primě působí od podzimu roku 2002, bude mít nový pořad. Tým z redakce vlastní tvorby momentálně připravuje novinku, která se na obrazovkách televize Prima objeví začátkem příštího roku. Diváci se mohou těšit na lifestylový magazín, který bude přinášet aktuální informace ze světa módy a showbyznysu.

Foto: archiv Vladimír Cirkus

Kapela Vladimír Cirkus nebude chybět na zahájení festivalu ShakespeareOFF.

Článek

"O podobném pořadu jsme uvažovali již delší dobu, zejména mladí diváci mají zájem o tento typ programu. Půjde o svěží a dynamický magazín, díky kterému budou ti, kteří ho sledují, zaručeně in", řekl k novému projektu šéfredaktor vlastní tvorby Primy Radomír Šofr.

Krainová se zlepšila

"Když jsme uvažovali o tom, kdo by měl takovýmto magazínem provázet, padla volba na Simonu Krainovou, která je v módě, módních trendech i v showbyznysu vlastně doma. Za dobu, kdy u nás Simona moderuje Někdo to rád horké, udělala velký pokrok a je čas dát jí nový prostor, který bude ještě lépe vyhovovat jejímu naturelu a umožní jí další rozvoj," dodal Šofr.

Název pořadu neprozradila

Simona Krainová se na nový pořad moc těší. "Nebudu zatím z naší kuchyňky moc prozrazovat, i název si ještě nechám pro sebe, ale bude to pořad, kde si vybere každý, kdo se zajímá o novinky ze zákulisí módy a stylů a je zvědavý na to, co si myslí ti, kteří módě v širším slova smyslu udávají tón. Pořad se naplno rozběhne začátkem příštího roku a vzhledem k tomu, že půjde o týdeník, bude to znamenat hodně práce. To je také důvodem, proč se v novém roce už na obrazovce neobjeví můj dosavadní pořad Sauna - Někdo to rád horké."

Reklama

Související témata:

Související články

Simona Krainová si vzala Bořka Slezáčka

Dlouhé bílé šaty si v pondělí oblékla Simona Krainová, aby se v nich provdala za svého přítele moderátora Bořka Slezáčka. Pro svatební obřad si pár vybral...

Výběr článků

Načítám