Hlavní obsah

Sharon se sprostě osočila na Kidmanovou

Novinky, Korzo
LONDÝN

Sharon Osbourneová, manželka slavného rockera Ozzyho, se pustila do Nicole Kidmanové. Označila ji doslova za "vyzáblou krávu" a dodala, že Nicole by k životu potřebovala pořádně krvavé maso.

Foto: Dana Ehlová

V Základní škole Fr. Kupky v Dobrušce se realizuje kompletní rekonstrukce střechy v budově školní družiny a její zateplení.

Článek

Sharon tak narážela na životosprávu australské krásky a na její údajnou podváhu.

"Potřebuje se zakousnout do pořádného sendviče. A hlavně by v něm měl být pěkný kus masa. Je to vyzáblá kráva, která by potřebovala přibrat," uvedla Osbourneová v britské televizní show This Morning.  

Kidmanová nařčení popírá

Nicole přitom popírá, že by držela drastické diety. "Nevidím v tom žádný problém. Odjakživa jsem hubená," prohlásila Australanka.

"Překvapuje mě, že vedle spousty neštěstí a všech událostí, které se dějí po celém světě, se lidé zaměřují na moji váhu. Jenže se mýlí. Vyzáblost mám od přírody. Vypadám stále stejně už od dob, kdy jsem studovala balet," nechala se slyšet Kidmanová.  

Herečka zároveň popřela spekulace, že by trpěla osteoporózou kolena. "Přečetla jsem si o sobě, že jsem údajně podstoupila testy na osteoporózu, a to ještě kvůli své nízké váze. Nikdy jsem na podobných testech nebyla," důrazně uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Nicole Kidmanová si užívala s Briatorem

Herečka australského původu Nicole Kidmanová si v uplynulých dnech užívala s italským záletníkem Flaviem Briatorem, šéfem stáje Formule 1. Podle internetového...

Výběr článků

Načítám