Hlavní obsah

Sedmiletá dcera Brožové boduje jako modelka: už předvádí pro Dior

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Z dcery Kateřiny Brožové (41) Kačenky se stává modelka světového formátu. Je jí jen sedm let, a už má za sebou druhou módní přehlídku. Ta první byla dokonce pro světový módní dům Dior.

Článek

Tentokrát Kačenka, dcera Kateřiny Brožové, předváděla na velkolepé módní show návhrářky Natali Ruden. "Je to opravdu Kačky druhá přehlídka. Poprvé to bylo v butiku Dior, kde šlo o malou přehlídku pro klienty tohoto módního domu," prozradila Novinkám Kateřina Brožová.

"Je to pro ni zatím jenom zpestření. O honorář opravdu nejde," řekla herečka. "Mami, a co mi za to koupíš," okamžitě "zaútočila" po přehlídce na maminku Kačenka. "Kačko, dárek byl, že jsi tady mohla předvádět," odpověděla Brožová. Dcera jí dělá velkou radost. Na pololetním vysvědčení měla opět samé jedničky.

Na mole se stihla Kačenka i pohádat. Předváděla se synem návrhářky Natali Ruden Filipem a ten spletl choreografii. "Úplně to popletl, nepamatoval si, jak to má být správně," vysvětlila Kačenka Tomanová.

Na módní přehlídce Natali Ruden se to známými tvářemi jen hemžilo. Na mole předváděly přední modelky v čele s úřadujícími Miss Anetou Vignerovou a Ivetou Lutovskou. Mezi modelkami byly dále Kateřina Konvalinka Průšová, Jana Doleželová, Renata Langmannová, Hanka Mašlíková nebo Markéta Divišová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám