Hlavní obsah

Sandru Bullockovou vyděsily na toaletách krysy

– LOS ANGELES
Novinky, Korzo

V akčních filmech Nebezpečná rychlost 1. a 2. dokázala herečka Sandra Bullocková úspěšně čelit i nejrafinovanějším teroristům. V běžném životě ji však, podobně jako většinu žen, dokáže přivést k nepříčetnosti i setkání s docela obyčejnými hlodavci.

Foto: archiv nemocnice

Jesenickou nemocnici obdarovaly dámy z Patchwork klubu.

Článek

Uplynulou sobotu večer se Sandra Bullocková spolu s přítelem Jessem Jamesem vydala na motocyklu na projížďku po losangeleských předměstích.

Když její partner zastavil u kiosku s občerstvením, odskočila si herečka na dámskou toaletu. Netušila však, že se sociální zařízení stalo útočištěm hlodavců, které dlouhodobé deště vyhnaly z jejich podzemních nor.

"Byly to vypasené krysy, velké jako kočka. Sotva jsem otevřela dveře, vrhly se na mě," popsala svůj zážitek Sandra Bullocková.

Z místa raději prchli

Podle očitých svědků se však nepříjemné setkání s hlodavci odehrálo trochu jinak. Při spatření údajných krys prý herečka zaječela tak hlasitě, že se hlodavci se zoufalým pištěním rozprchli na všechny strany.

Jesse James, který nechal nákup nákupem a přiběhl Sandře na pomoc, už jen zjistil, že vlastně nemá koho zachraňovat, neboť vylekané krysy odběhly a herečku nijak neohrožovaly. Společně s Bullockovou nasedl na motorku a urychleně z místa nepříjemného incidentu zmizel.

Reklama

Související témata:

Související články

Sandře Bullockové prospěla změna partnera

Vztah Sandry Bullockové a herce Jesseho Jamese je zřejmě vážný. Filmová herečka o svém milenci stále básní a hollywoodský krasavec si nechal dokonce jméno...

Sandra Bullocková tají svatební přípravy

Americká herečka Sandra Bullocková a její snoubenec Jesse James by se brzy mohli spolu vydat k oltáři a svůj vztah zpečetit. Domnívá se tak alespoň magazín...

Sandra Bullocková finančně pomohla Asii

Americká herečka Sandra Bullocková se rozhodla, že věnuje částku ve výši jednoho miliónu dolarů na pomoc oblastem jihovýchodní Asie postiženým ničivými vlnami...

Výběr článků

Načítám