Hlavní obsah

Sandře Bullockové prospěla změna partnera

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Vztah Sandry Bullockové a herce Jesseho Jamese je zřejmě vážný. Filmová herečka o svém milenci stále básní a hollywoodský krasavec si nechal dokonce jméno své vyvolené vytetovat na zápěstí, aby tak dokázal, že jeho láska je věčná.

Článek

"Inkoust sice sotva zaschnul, ale snad je to tetování stvrzením jejich vztahu. Jsou spolu neuvěřitelně šťastní," řekl zdroj blízký páru.

Devětatřicetiletá hvězda snímku Slečna drsňák se se čtyřiatřicetiletým hercem, známým z filmu Monster Garage, seznámila v prosinci loňského roku. Tehdy zrovna ukončila vztah s Ryanem Goslingem, po jehož boku hrála ve filmu Vraždy podle čísel.

"Změna partnera jí očividně prospěla. Je teď jako vyměněná a Jesse také. Jsou jako hrdličky," shodují se přátelé hollywoodské herečky.  

Jejich vztah se stále upevňuje

Oba zamilovaní herci věří, že jejich společná budoucnost jim přinese štěstí a spokojenost. Právě proto si nechal herec Sandřino jméno vytetovat.

"Nemám rád, když někdo říká, že chce s nějakým člověkem zůstat na celý život. Já se budu snažit se Sandrou zůstat co nejdéle. Pokud to bude celý život, tak budu tím nejšťastnějším člověkem na světě. Alespoň to tak teď cítím. To je také důvod, proč jsem se rozhodl si vytetovat její jméno na zápěstí," vysvětlil Jesse.

"Nechci to nijak komentovat, ale naše láska je den ode dne silnější a hlubší," doplnila ho Bullocková.

Reklama

Související témata:

Související články

Sandra Bullocková má staronovou lásku

O americké herečce Sandře Bullockové se v poslední době psalo více v souvislosti s jejími četnými filmovými projekty než s milostnými poměry. Ona sama dlouho...

Výběr článků

Načítám