Hlavní obsah

Sabina Laurinová definitivně odložila svatbu: Vdávat se nebudu

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Herečka Sabina Laurinová se vrací na mateřskou a chůvě dává na čas volno. I když by měla konečně čas na svatbu, žádnou neplánuje. Ano se zubaři Karlu Kameníkovi rozhodně říct nechystá.

Článek

"Během zkoušení Barona Prášila pomáhala maminka, přítel a také jsem měla skvělou paní na hlídání. Ta si teď může odpočinout. Mám ted konečně více volného času, tak jsem teď zase máma na plný úvazek," řekla Novinkám Sabina Laurinová, maminka sedmileté dcery Valentýnky a osmnáctiměsíční Maji.

Sabina velmi zhubla a "zdobí" ji velké kruhy pod očima. Děti jí nedají vydechnout. "Maja mi dává pořádně zabrat. Vstávám k ní v noci někdy i desetkrát. Je to pořádný zápřah," upřesňuje Sabina.

Momentálně hraje v muzikálu Baron Prášil a připravuje se na filmovou práci. "Nějaké natáčení se rýsuje. Měla bych po prázdninách točit pohádku a přichází i další nabídky. Uvidíme. Po tom maratonu zkoušení Barona Prášila a natáčení pořadu pro Primu Mladší o pár let si teď zase připadám, že jsem vlastně zase tak trochu na mateřské," prozradila Laurinová na křtu CD a předání zlaté desky muzikálu Baron Prášil.

Sabina se na křtu zdržela asi hodinu a spěchala zpátky za dcerami. "Hlídá maminka, tak musím brzy běžet," řekla Sabina.

Svatbu se svým přítelem a otcem dcery Maji Karlem Kameníkem neplánuje. "Pořád se na to každý ptá, ale nic neplánujeme. Nemám jako některé ženy sen, že si obléknu svatební šaty a bude to můj velký den D. Já si svatební šaty v pracovním životě už mnohokrát oblékla, takže to pro mě není důležité," vysvětluje.

"Když má žena děti, priority jsou úplně někde jinde. Takže svatba v plánu rozhodně není," dodala herečka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám