Hlavní obsah

Ruský jedlík spořádal za 90 vteřin kaviár za 95 tisíc

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Moskva

Zatímco Američané do sebe nacpou za minutu a půl desítky hamburgerů či hotdogů v hodnotě několika stovek korun, Rusové spořádají za stejnou dobu milióny jiker jeseterů či vyzy velké za desetitisíce. Tedy minimálně sprinteři v pojídání kaviáru, kteří se přihlásili do soutěže o víkendu v Moskvě. Největší machr dokázal za devadesát sekund do sebe nasoukat půl kila kaviáru.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V Moskvě se konala soutěž v pojídání černého kaviáruVideo: Reuters

 
Článek

Devětačtyřicetiletý Alexander Valov je tak vítězem zápolení, do svého chřtánu přitom nasoukal kaviár v přepočtu za 95 tisíc korun. Vyhrál však jen deset tisíc rublů – asi 6,5 tisíce korun.

„Jednou jsem viděl zprávu, jak v Gruzii udělali obří čokoládové lanýže a zorganizovali soutěž v jedení… pak jsem taky slyšel o soutěži v jedení kopřiv a především o rychlostní soutěži v jedení hamburgerů v Americe. Tak jsem si řekl, proč bychom nemohli mít my naši ruskou soutěž,“ uvedl organizátor pojídání kaviáru Alexander Novikov.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám