Hlavní obsah

Rumunský voják trpí sexuální frustrací

– BUKUREŠŤ

O tom, že vojna není žádná kojná, se přesvědčil jedenadvacetiletý rumunský voják Adrian Busureanu, který se zničehožnic zhroutil a začal se svíjet v křečích v kasárnách ve městě Valcea. Nadělal tím těžkou hlavu vojenským lékařům, kteří nad ním tak dlouho bádali, až dospěli k závěru, že nešťastný vojáček trpí "akutní sexuální frustrací".

Článek

"Poté, co byl odveden do armády a byl tak odloučen od své přítelkyně, začal po dvou měsících trpět horečkami, klamnými představami a nakonec propadl hysterii. Lékaři diagnostikovali hysterii vyvolanou sexuální frustrací," ozřejmil nemocniční mluvčí.

Modrou knížku touživec asi nedostane

Jeden z lékařů místnímu lisu Libertatea řekl: "Přivezli ho k nám v okamžiku největší krize. Podařilo se nám jeho stav normalizovat a při následných vyšetřeních jsme zjistili, že na vině je sexuální frustrace." Sám pacient se svěřil doktorům, že tak dlouhé odloučení od jeho milované je pro něj naprosto nesnesitelné. "Neviděl jsem ji od té doby, co jsem sem před dvěma měsíci přišel. To se prostě absolutně nedá vydržet," prohlásil rezolutně. Svou sexuální frustraci bude ale muset ještě nějaký čas držet na uzdě, protože povinná branná služba trvá v Rumunsku šest až dvanáct měsíců a nezdá se, že by vojenští páni spěchali oblažit ho "modrou knížkou".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám