Hlavní obsah

Rozzuřený slon se s automobilem nepáral

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dlouho se musel z otřesného zážitku vzpamatovávat řidič dodávky převážející palivo v Jižní Africe. Potkal se totiž s rozzuřeným slonem. A jak ukazují záběry z palubní kamery, o přátelské setkání se rozhodně nejednalo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Rozzuřený slon rozmáčkl auto a odtlačil hoVideo: Reuters

 
Článek

Norman Nukeri vezl 1. června dodávku paliva klientovi nedaleko městečka Hoedspruit v provincii Limpopo na severu Jižní Afriky. Viděl slony, jak jdou přes cestu, a tak zastavil. Jeden z nich se však odpojil a vydal se k zastavenému vozidlu.

Zvíře bylo evidentně rozrušené a pustilo se vehementně do vozidla. Slon promáčkl jakoby mimochodem kapotu dodávky a vůz i s přívěsem o pořádný kus odsunul.

Nukeri, kterému se sice nic nestalo, ale byl událostí značně šokován, odmítl opustit vozidlo, dokud pro něj nepřijeli místní rangeři.

Teď skončil v tlamě keporkaka, ale do tváře smrti hleděl už dříve

Koktejl

„Byl v šoku ještě den nebo dva po incidentu,“ řekl pro Kennedy News Nathan Traut, provozní manager společnosti, pro kterou Nukeri pracuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám