Hlavní obsah

Rozhovor s princem Harrym a Meghan vidělo skoro 50 milionů lidí

Více než 49 milionů lidí po celém světě zhlédlo v televizi nebo na streamu rozhovor prince Harryho a jeho manželky Meghan s moderátorkou Oprah Winfreyovou, který v noci na pondělí SEČ odvysílala americká stanice CBS. Oznámila to podle agentury Reuters v úterý zmíněná stanice.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

Meghan hovořila při rozhovoru o svých sebevražedných sklonechVideo: Novinky/Reuters

 
Článek

Meghan v interview obvinila rodinu svého muže z rasistických názorů a uvedla, že kvůli tlaku nejbližšího okolí i médií pomýšlela na sebevraždu. Harry zase hovořil o tom, že se jako vysoce postavený člen královské rodiny cítil uvězněný a že rodina podle něj Meghan dostatečně nepodporovala. Manželé se loni vzdali svých rolí v rámci královské rodiny a nyní žijí v americkém státě Kalifornie.

Chtěla jsem se zabít. V královské rodině se báli o barvu kůže dítěte, uvedla Meghan

Koktejl

Rozhovor vyvolal množství bouřlivých reakcí. Britská královna Alžběta II. označila vyjádření o rasismu za „nesmírně znepokojivá”.

Výbušný rozhovor Harryho a Meghan královnu rozesmutnil

Evropa

Televize CBS v úterý sdělila, že jen v Americe pořad vidělo 17,8 milionu diváků, což znamená největší sledovanost mimořádného zábavního programu od oscarového ceremoniálu v únoru 2020. Pořad rovněž v pondělí odvysílala britská televize ITV, kde ho zhlédlo 13,3 milionu diváků, a je dostupný také na streamovacích platformách.

Televize CBS uvedla, že počet diváků pořadu dosáhl 49,1 milionu v 17 zemích světa a stále roste. Rozhovor bude v USA znovu odvysílán v pátek.

Kdo se bál „tmavého” dítěte Meghan? Jeden žhavý kandidát odpadl

Koktejl

Nejsledovanější akcí v americké televizi bývá tradičně finále zámořské ligy amerického fotbalu (NFL) nazývané Super Bowl. Každoročně přitahuje více než 100 milionů diváků.

Reklama

Výběr článků

Načítám