Hlavní obsah

Ronaldo expřítelkyni Daneillu nevyplatí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Fotbalový hráč Realu Madrid Ronaldo v novém tiskovém prohlášení vydaném ve čtvrtek popřel, že by měl vyplatit svou přítelkyni Danielllu Cicarelliovou, s níž se rozešel. Rozpad vztahu oznámil ve středu.

Článek

Ronaldo popřel, že by existovala dohoda, o níž se psalo v původním prohlášení. [celá zpráva] Podle ní měla Daniella v případě rozchodu s fotbalistou dostat 4,5 miliónu eur.

"Svazek nebyl založen na žádné dohodě, zakládal se spíše na důvěře," vysvětluje se v novém prohlášení. Žádná strana proto nebude z rozchodu finančně těžit.

Daneilla zhubne

Cicarelli, modelka a moderátorka kanálu MTV, se v pátek vrátila z Madridu do Brazílie. Pro list Folha de Sao Paulo uvedla, že chce nyní pokračovat v životě, který vedla před poměrem s Ronaldem. Rovněž se chce věnovat sportu, zdá se jí, že přibrala, proto bude pravidelně běhat.

Důvodem rozchodu byla údajně Ronaldova nevěra. List se dále domnívá, že Daniella svému příteli neodpustila, že za ní v dubnu nepřijel do Brazílie, když prodělala potrat.

Ronaldo a Cicarelliová se seznámili loni v červnu. Letos na svátek Valentýna uspořádali ve Francii na zámku Chantilly velkolepé zásnuby, které neoficiálně pojali jako svatbu. Ve skutečnosti ale manželi nebyli, fotbalistovo rozvodové řízení předešlého manželství ještě není ukončeno.

Reklama

Související témata:

Související články

Ronaldo se rozešel s přítelkyní Daniellou

Brazilský fotbalista Ronaldo ukončil svůj poměr s přítelkyní, televizní moderátorkou Daniellou Cicarelliovou. Informaci uvedl ve středu kanál MTV s odkazem...

Výběr článků

Načítám