Hlavní obsah

Ronaldo se rozešel s přítelkyní Daniellou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

RIO DE JANEIRO

Brazilský fotbalista Ronaldo ukončil svůj poměr s přítelkyní, televizní moderátorkou Daniellou Cicarelliovou. Informaci uvedl ve středu kanál MTV s odkazem na oficiální tiskové prohlášení.

Článek

"Hráč Ronaldo a moderátorka Daniella Cicarelliová oficiálně oznamují, že se rozešli. Vyhrazují si právo nepodávat podrobnější informace a detaily," píše se v prohlášení.

Zprávu později potvrdil rovněž deník O Estado de Minas, který zveřejnil článek o tom, že Ronaldo se na přítelkyni rozzlobil, když se zúčastnila párty v domě svého bývalého milence. Tím je Joao Paulo Diniz, dědic sítě supermarketů Pan de Azucar.

Podle listu se Ronaldo s Daniellou stýkal od loňského června. Podle smlouvy, kterou mezi sebou uzavřeli, jí teď náleží skoro šest miliónů dolarů, které Danielle v dohodě v případě rozchodu přislíbil.

Zprávy o rozpadu vztahu nejprve vyvrátila tisková poradkyně Cicarelliové Camila Lanogliaová, která jen uvedla, že Daneilla před několika týdny prodělala potrat a nyní se nachází v zahraničí. O hodinu později však sama poradkyně rozeslala prohlášení, v němž konec vztahu stvrdila.

Ronaldo a Daniella se přitom teprve letos zasnoubili ve Francii. Nebudou muset projít rozvodovým procesem, neboť v zemi galského kohouta uspořádali jen neoficiální svatební obřad. Nikdy skutečně nebyli manželi, neboť fotbalista stále ještě není rozveden se svou první ženou Milene Dominiguesovou.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám