Hlavní obsah

Rodina si myslela, že je mrtvý. Senior strávil 20 hodin v mrazáku

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiasedmdesátiletý senior z indické vesnice Kandhampatti přestal v podělí vykazovat známky života. Alespoň si to myslela jeho rodina, jako mrtvého ho uložila do chladicího boxu a začala provádět klasické pohřební rituály. O den později si zaměstnanec pohřební služby, který si přijel pro tělo, všiml, že muž žije. Případ nyní vyšetřuje policie.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Pracovník pohřební služby objevil živého seniora v chladícím boxuVideo: Reuters

 
Článek

Balasubramanian Kumar byl několik týdnů nemocný a upoutaný na lůžko. Když přestal vykazovat známky života, rodina si myslela, že je po všem. Objednala si proto u pohřební služby chladicí box.

V této oblasti je to zvykem, protože umístění těla do boxu umožní provést všechny potřebné rituály, aniž by tělo začalo podléhat rozkladu.

V úterý přijel zaměstnanec pohřební služby tělo v boxu vyzvednout. S překvapením ale zjistil, že tělo se hýbe. Na záznamu nahrávky, která nyní koluje po sociálních sítích, se muž z pohřební služby ptá: „Jeho ruce se třesou?“ Bratr domnělého zemřelého i na to měl odpověď. „To souhlasí. Jeho duše ne zcela opustila jeho tělo,“ uvedl s klidem.

Zbylá část rodiny zavolala záchranku, která převezla živého leč podchlazeného muže do nemocnice.

Lékaři ženu prohlásili za mrtvou, v márnici se však probrala

Koktejl

Kumarův zdravotní stav není znám, rodinu však vyšetřuje policie kvůli tomu, že nezajistila dostatečnou zdravotní prohlídku, která by potvrdila, že je muž skutečně mrtvý. Rodině hrozí obvinění z ohrožení života z nedbalosti a ohrožení života nebo bezpečnosti cizích osob.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám