Hlavní obsah

Robbie Williams shodil kvůli návratu do Take That dvacet kilogramů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Robbie Williams se rozhodně nehodlal smířit s tím, že by byl po obnovení skupiny Take That jejím nejtlustším členem. Na předsevzetí, že radikálně zhubne, začal tvrdě pracovat, a za první měsíc se mu pod vedením fitness instruktora Nicka Hollendera podařilo shodit neuvěřitelných dvacet kilogramů. Hollender jej navíc učí znovu zvládat tanec i zpěv najednou.

Foto: Profimedia.cz

Robbie Williams shodil pod vedením přísného trenéra za měsíc neskutečných dvacet kilogramů.

Článek

„Nutím ho běhat na pásu a zpívat všechny jeho písničky, nesmí vynechat jedinou notu. Musí se dostat do formy, jakou mají ostatní kluci Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange a Howard Donald, kteří jezdili na turné víc než on. Nechce být za nimi pozadu a chce mít skvělou kondici a pevné zdraví, místo aby se cítil jako cvalík,“ práskl trenér Hollender britskému NOTW.

Foto: Profimedia.cz

Skupina Take That v době svých začátků před dvaceti lety.

Šestatřicetiletý Robbie se po přestěhování do Los Angeles přestal hýbat a začal tloustnout. Nabral prý za poslední roky až na 92 kilogramů. „Robbie teď ale trénuje jako profesionální atlet. Musíme si být jistí, že bude schopen hýbat se a zároveň zpívat,“ dodal cvičitel Nick.

Foto: Profimedia.cz

Skupina bude po dlouhých letech opět kompletní, Robbie Williams se však údajně hodlá přidat pouze na jeden rok.

Reklama

Související články

Robbie Williams se vrací k Take That

Zpěvák Robbie Williams se vrací k Take That, původně chlapecké kapele, která ho v 90. letech vynesla na výsluní. Ve čtvrtek to uvedla britská stanice SkyNews.

Výběr článků

Načítám