Hlavní obsah

Řidička rozrazila závory a v plné rychlosti narazila do vlaku

Novinky, Jakub Kynčl

Nepochopitelná nehoda se stala v neděli v americkém South Charlotte. Zpravodajskému kanálu News 14 Carolina se podařilo získat unikátní záběry z bezpečnostní kamery umístěné na vlaku. Na těch je vidět, jak řidička SUV prorazila stažené závory a do vlaku narazila. Jako zázrakem přežila srážku bez zranění.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička nedávala pozor a přes spuštěné závory vjela přímo pod vlak. Srážku natočily kamery v soupravěVideo: charlotte.news14.com

 
Článek

"Vůbec nedávala pozor na cestu, zlomila závoru a vjela přímo do jedoucího vlaku," uvedl dopravní inspektor Charles Rappleyea. Konstatoval, že je šokován z toho, že při nehodě nebyl nikdo zraněn.

"Bylo to ohromné štěstí. Pokud by došlo k nárazu trochu jinak, mohlo dojít i k úmrtím," řekl Rappleyea, podle kterého došlo už k druhému incidentu na tomto železničním přejezdu v uplynulých dvou měsících. Protože ale ani jedna z nehod nemá co do činění se samotným železničním systémem, jeho vedení tvrdí, že s tím nemůže nic dělat.

"Musíte dávat pozor na bezpečnostní značení a na to, co se děje okolo vás. Dokonce i když koleje jen přecházíte přes vyznačenou cestu, musíte se rozhlédnout. Vlaky jsou dnes už velmi tiché," dodal Rappleyea.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám