Hlavní obsah

Řidička napasovala auto do těsné mezery, nárazy neřešila

Většinu lidí by podobné parkovací místo odradilo, jednu z řidiček malého automobilu značky Smart ve francouzském městě Nice však nikoli. Do miniaturní mezery najížděla tak dlouho, než se do ní nakonec vměstnala. Nevadilo jí ani to, že přitom narážela do vedlejších vozů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidička zaparkovala do mezery jen o pár centimetrů větší než její auto, na vozy okolo přitom moc nedbalaVideo: Caters News, AP

 
Článek

Záběry pořídil třiatřicetiletý Keith Kosowski, jenž byl ve francouzském městě ležícím na Azurovém pobřeží Středozemního moře na dovolené s manželkou a dětmi.

Na videu je viditelné, jak se řidička usilovně snaží vměstnat do malé mezery mezi dvěma auty a do obou z nich přitom zlehka naráží.

„Manželka mi řekla, ať to začnu natáčet, protože nám přišlo nemožné, aby se do takové mezery řidička se svým autem dostala. O to víc jsme byli v šoku, když to dokázala,“ prozradil agentuře AP Kosowski.

„Neměl bych radost, kdybych viděl, jak do mého auta někdo opakovaně naráží – bez ohledu na to, jak pomalu!“ řekl.

„Nejsme na něco takového vůbec zvyklí, na stejném místě jsme však během jediného dne viděli hned dvě auta stejného typu, jak se do mezery vměstnala za použití úplně stejné techniky,” uzavřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám