Hlavní obsah

Auto vjelo na uzavřenou silnici a zůstalo viset na potrubí

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řidič z Bratislavy nerespektoval zákaz vjezdu a mezi obcemi Merašice a Dolné Trhoviště v okresu Hlohovec vjel na uzavřenou silnici. „Na rovném a přehledném úseku vjel do vyhloubené stavební jámy a automobil zůstal viset na potrubí,“ uvedla slovenská policie na sociální síti.

Foto: Policie SR

I přesto, že bylo místo jasně označeno, řidič skončil na potrubí.

Článek

Policie upozorňovala na uzavírku dvoukilometrového úseku silnice mezi zmíněnými obcemi, z obou stran byly osazeny dopravní značky Zákaz vjezdu a Zákaz vstupu chodců. „Přes oba pruhy byly osazeny zábrany s označením uzavírky,“ konstatovala policie.

Řidič chevroletu navzdory tomu vjel na uzavřenou silnici, spadl do výkopu s potrubím a jeho vůz zůstal viset na podvozku. „Řidič se naštěstí nezranil a návštěvu stanice technické kontroly, kam údajně směřoval, musel odložit,“ uvedla policie. Řidič musel zavolat odtahovou službu, která automobil pomocí hydraulické ruky naložila.

Slovenská policie srovnává situaci se scénami z populárního amerického seriálu Knight Rider. „Možná chtěl kráter v silnici přeskočit, ale nestačil zapnout přeskakovací knoflík, jaký měl legendární černý pontiac ze zmíněného seriálu,“ dodala s nadsázkou policie.

Foto: Policie SR

Nehoda se naštěstí obešla bez zranění.

Reklama

Výběr článků

Načítám