Hlavní obsah

Řidič předvedl těžko pochopitelný manévr. Rušnou křižovatku procouval

Novinky, tcs

Jak se také dá projet rušná křižovatka, zachytily kamery ministerstva dopravy v americkém Ohiu. Řidiče, který si poradil vskutku neobvyklým manévrem, ale rozhodně za vzor nedávají, spíše jako ukázku, čeho všeho jsou motoristé na silnicích schopni.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič předvedl neobvyklý a nebezpečný manévrVideo: Ohio Dept of Transportation

 
Článek

Zaměstnanci ministerstva dopravy sledovali na kamerách 5. června ranní provoz na rušné křižovatce u dálnice Route 33, když se jim na monitorech zjevila scéna, na kterou jistě zírali se spadlou bradou.

Řidič bílého SUV se totiž rozhodl, že na parkoviště u obchodního centra se dostane jedině tak, že bude couvat. Cestou zpět projel minimálně dvoje světla a minimálně jednou se málem střetl s autem v protisměru.

Zda se jednalo o vtip, nebo měl řidič nějaké technické problémy, není jasné. Ministerstvo se přiklání spíše k té druhé variantě. Řidič totiž couval i ve chvíli, kdy už mohl jet normálně. Domnívají se proto, že řidič měl nejspíše problémy s převodovkou a nic jiného než couvat mu nezbylo.

„Nebuďte prosím jako tento řidič,“ stojí v prohlášení ministerstva u zveřejněného záznamu. V tomto případě se naštěstí nic nestalo, i tak ale bude propříště ohijské ministerstvo raději, když řidiči s poruchou svůj vůz normálně odstaví a o pomoc zavolají.

Reklama

Výběr článků

Načítám