Hlavní obsah

Řidič najel bagrem do hotelu v Liverpoolu a zdemoloval recepci

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Liverpool

Jen co dělníci dokončili výstavbu nového hotelu v anglickém Liverpoolu, rozhodl se zatím neznámý pachatel pro neočekávaný čin. Z neznámých důvodů najel s bagrem do hotelu a začal demolovat prostor recepce. Policie případ vyšetřuje, napsal server BBC.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Muž zdemoloval bagrem nový hotel v LiverpooluVideo: Samuel White , AP

 
Článek

Jeden ze svědků, 24letý dělník Samuel White, uvedl, že údajný pachatel byl zapojen do sporu o odměňování se stavební firmou. Mělo se jednat o částku zhruba 600 liber (asi 17 300 korun).

„Jen co jsme položili poslední kachličku a kontrolovali, zda je všechno v pořádku, někdo se rozhodl sednout do bagru a začal hotel demolovat,“ uvedl White.

Na záběrech, jež zveřejnila agentura AP, je zřejmé, že se řidiče přihlížející muž snaží zastavit boucháním na kabinu, což se mu však nepodařilo. Podle Whitea demolice trvala zhruba 20 minut, potom řidič utekl z místa činu.

Částka se vybrala za hodinu

Podle policie, která na místo dorazila, musel být ošetřen jeden člověk, jemuž se do očí dostala nafta. Hasiči společně se stavební firmou místo zabezpečili.

Na internetu se záhy rozběhla kampaň a díky ní se 600 liber vybralo během hodiny.

Reklama

Výběr článků

Načítám