Hlavní obsah

Řidič autobusu dostal infarkt a skončil v řece

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nekoordinované plechové monstrum, které se řítí vpřed, až ho nakonec zastaví řeka. Takový pohled se naskytl v Šanghaji svědkům situace, kdy se autobus svezl do řeky. Jeho řidič totiž dostal infarkt a upadl do bezvědomí. Pasažéry s sebou už naštěstí žádné nevezl.

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič dostal za volantem infarkt a sletěl s autobusem do řekyVideo: AP

 
Článek

K události došlo 28. června v šanghajské čtvrti Nová Šanghaj - Pchu-tung. Místní viděli, jak se autobus neovladatelně řítí do řeky. Nejprve se ho pokoušeli zastavit, posléze se okamžitě vydali na záchranou akci, když vozidlo skončilo ve vodě.

„Všichni jsme se potopili do vody, ale vypadalo to, že v autobuse nikdo není, až jsme si všimli řidiče. K tomu se nám ale nepodařilo dostat, protože byl oddělený sklem,“ řekl pro místní média Čou Čen-kchuej, svědek události.

Nejděsivější veřejné záchody na světě najdete v čínské zoo

Koktejl

Záchranu řidiče tak nechali na profesionálních záchranářích, kteří 59letého Wanga z autobusu vytáhli. Muže převezli do nemocnice, spolu se dvěma řidiči skútrů, které srazil, když byl v bezvědomí.

Jeden z cestujících, který vystoupil na zastávce před nehodou, řekl, že řidič své pasažéry vyzval, aby vystoupili, že se necítí dobře. Zřejmě měl v úmyslu dovézt vůz do depa, což se mu už ale nepodařilo.

Reklama

Výběr článků

Načítám