Hlavní obsah

Rey Koranteng osud raději nepokouší

PRAHA

Moderátor Rey Koranteng přiznal, že je pověrčivý a věří na osud. Když mu přeběhne černá kočka přes cestu, má úplně zkažený den. Už léta vykračuje ráno z domu vždy pravou nohou a když uvidí kominíka, je štěstím bez sebe. Nedávno mu ale štěstí ukázalo svou opačnou tvář.

Článek

Ačkoliv nic nesignalizovalo, že zažije smolný den, ke Korantengovi se štěstí otočilo zády, právě když se s rodinou vracel z řecké Kréty.

"Nejdřív letadlo přiletělo s hodinovým zpožděním, protože v Praze byla hlášena technická závada. Když jsme přistáli na Ruzyni, tak se letiště ponořilo do tmy, protože vypadl proud," popsal moderátor.

"Hodinu jsme pak čekali, než nám dorazily kufry, protože je nemohli odbavit bez elektrické energie. Ve finále, když jsem nastrkal kufry do výtahu a manželka se za nimi vtěsnala se všemi klíči v ruce, výtah se s ní zablokoval mezi druhým a třetím patrem," svěřil se Rey se svými nepříjemnými zážitky.

S devítiletou dcerou Vanesou pak oba prožili na schodech na chodbě několik hodin, když čekali na pohotovostní četu, která manželku vysvobodila. Když se nakonec k ránu všichni dostali do bytu, velice si oddechli.

"Jen jsem si potom řekl, že to snad bylo do třetice všeho zlého, a byl jsem rád, že nás nepotkalo ještě něco horšího, a ve zdraví jsem se vrátili," konstatoval s ulehčením moderátor.

Reklama

Související články

Rey Koranteng chce rozšířit rodinu

Ačkoliv se televizní moderátor Rey Koranteng ženil velice brzy, rozhodně toho nelituje. Navíc se netají tím, že je stále zamilovaný do své ženy Moniky....

Výběr článků

Načítám